Vakantie naar Runaway

Wij hebben de beste en meest voordelige zonvakanties naar Runaway Bay voor u geselecteerd. Heerlijk relaxen op het strand, wegdromen bij het geluid van de zee, de wuivende palmen en de warmte van de zon. Voor veel mensen betekent een zonvakantie ultiem genieten en ontspannen. Vier uw zonvakantie in Runaway Bay in een luxe vijfsterrenhotel direct aan het strand gelegen of in een leuk appartement in het centrum. Van een romantische zonvakantie onder de zon tot actieve en culturele zonvakanties, bij ons vindt u het allemaal.

Algemene informatie over Runaway Bay

De kustplaats Runaway Bay ligt in een vlakke en groene omgeving. Aan de kustweg staan regelmatig een aantal kraampjes waar fruit en toeristische artikelen verkocht worden.

Eten & Drinken

Restaurants Locatie van de restaurants: De eenvoudige eetgelegenheden liggen verspreid over de plaats en nabij het Royal Decameron Club Caribbean hotel.

Shoppen

Locatie van de winkels: De winkels liggen verspreid over de plaats en nabij het Royal Decameron Club Caribbean hotel. Aan de kustweg staan een aantal kraampjes waar fruit en souvenirs verkocht worden.

Soorten winkels in Runaway Bay: supermarkt/levensmiddelen en winkels gericht op lokale bevolking

Sport

Golfen is in Runaway Bay zelf niet mogelijk, maar wel in de directe omgeving.

Sporten: fitness en (beach) volleybal

Watersporten: waterskien, jetskien, duikschool, waterfietsen, kano/kayak, banana/tube en snorkelen

Overige watersporten in Runaway Bay: Raften

Stranden

Het witte strand van Runaway Bay ligt dichtbij het SuperClubs Breezes Golf & Beach Resort en is alleen toegankelijk voor gasten van een van de accommodaties. Het dichtstbijzijnde strand, dat voor iedereen toegankelijk is, is het Turtlestrand in Ocho Rios.

Type strand: zand Overige informatie zeebodem: geleidelijk aflopend Faciliteiten: douches en toiletten

Transport en verhuur

Bereikbaarheid Soorten openbaar vervoer: minibusvervoer en taxivervoer

Uitgaan en activiteiten

Internetcafe, Glasbodemboot

Praktische zaken

Postkantoor aanwezig, telefooncellen aanwezig en Het dichtstbijzijnde ziekenhuis en de dichtstbijzijnde bank liggen in St. Ann’s Bay. In Runaway Bay is een wisselkantoor aanwezig.

Het dichtstbijzijnde ziekenhuis en de dichtstbijzijnde bank liggen in St. Ann’s Bay. In Runaway Bay is een wisselkantoor aanwezig.