Vakantie naar Ocho Rios

Wij hebben de beste en meest voordelige zonvakanties naar Ocho Rios voor u geselecteerd. Heerlijk relaxen op het strand, wegdromen bij het geluid van de zee, de wuivende palmen en de warmte van de zon. Voor veel mensen betekent een zonvakantie ultiem genieten en ontspannen. Vier uw zonvakantie in Ocho Rios in een luxe vijfsterrenhotel direct aan het strand gelegen of in een leuk appartement in het centrum. Van een romantische zonvakantie onder de zon tot actieve en culturele zonvakanties, bij ons vindt u het allemaal.

Algemene informatie over Ocho Rios

Ocho Rios was vroeger een rustig vissersdorpje. Tegenwoordig is het een veel bezocht vakantieoord met een levendig nachtleven. De plaats is een populaire bestemming onder de duikers en andere watersporters. De beroemde, 180 meter hoge, Dunn’s watervallen komen net buiten de plaats in zee uit en worden jaarlijks door duizenden toeristen bezocht.

Eten & Drinken

Restaurants De restaurants in Ocho Rios serveren zeer uiteenlopende maaltijden, van eenvoudige gerechten tot haute cuisine.

Locatie van de restaurants: De eetgelegenheden liggen verspreid over de plaats. Soorten restaurants: Indiaas, lokale keuken en fastfood

Overige informatie over restaurants in Ocho Rios: IJssalon

Bars & cafe’s Locatie bars: De bars liggen in de winkelcentra en aan de hoofdweg. Soort bar(s): discobar en cafe

Overige informatie over bars in Ocho Rios: Juicebar

Kinderen

Speeltuin aanwezig

Sport

Golfen is in Ocho Rios zelf niet mogelijk, maar wel in de directe omgeving.

Sporten: fitness, (beach) volleybal en paardrijden

Watersporten: waterskien, jetskien, duikschool, parasailen, waterfietsen, kano/kayak, banana/tube en snorkelen

Stranden

Het, deels in de schaduw van palmbomen gelegen, Turtle strand ligt voor het centrale deel van Ocho Rios. Een gedeelte van het strand is alleen toegankelijk voor gasten van de aanliggende accommodaties. Om toegang tot het strand te verkrijgen, moet entree betaald worden.

Transport en verhuur

Bereikbaarheid Soorten openbaar vervoer: busvervoer en taxivervoer

Verhuurmogelijkheden Het huren van een auto is op Jamaica in Ocho Rios het goedkoopst. Verhuurmogelijkheden: autohuur, motorhuur, mountainbikehuur en scooterhuur

Uitgaan en activiteiten

Casino, Bioscoop, Internetcafe, Natuurpark, Watervallen, Tip: Dolphin Cove, Dolphin Cove, glasbodemboot