Vakantie naar Negril

Wij hebben de beste en meest voordelige zonvakanties naar Negril voor u geselecteerd. Heerlijk relaxen op het strand, wegdromen bij het geluid van de zee, de wuivende palmen en de warmte van de zon. Voor veel mensen betekent een zonvakantie ultiem genieten en ontspannen. Vier uw zonvakantie in Negril in een luxe vijfsterrenhotel direct aan het strand gelegen of in een leuk appartement in het centrum. Van een romantische zonvakantie onder de zon tot actieve en culturele zonvakanties, bij ons vindt u het allemaal.

Algemene informatie over Negril

In Negril heerst de typische relaxte jamaicaanse sfeer. De plaats wordt door een rivier in twee├źn gedeeld: West End en Long Bay. De wijk West End is het oorspronkelijke gedeelte van Negril, waar regelmatig een reeks kleurrijke souvenirkraampjes staat. Het aan de kust gelegen gedeelte, Long Bay, is zeer toeristisch. Bij het prachtige, witte, elf kilometer lange zandstrand kunnen vele watersporten beoefend worden. Vanaf het terras van een van de vele restaurantjes kan genoten worden van de vaak schitterende zonsondergang. Regelmatig worden op verschillende locaties reggaeconcerten gehouden.

Discotheken

Bij het Negril strand liggen een aantal gezellige discotheken.

Eten & Drinken

Restaurants Zowel voor een snelle hap als een uitgebreide maaltijd biedt Negril voldoende mogelijkheden.

Locatie van de restaurants: De restaurantjes liggen verspreid over de plaats en aan het strand.

Soorten restaurants: lokale keuken, fastfood en grill

Bars & cafe’s Bij de bars kunt u op het terras heerlijk genieten van een koel drankje, met uitzicht op een prachtige zonsondergang.

Locatie bars: De bars liggen voornamelijk aan het strand. Soort bar(s): discobar, cocktail en cafe Overige informatie over bars in Negril: Reggaebar, juicebar

Shoppen

Openingstijden van de winkels in de zomer: van 9:00 tot 17:00 Locatie van de winkels: De winkels liggen verspreid over Negril en in de twee winkelcentra.

Soorten in Negril: toeristen/souvenir, kleding, juwelier/sieraden en supermarkt/levensmiddelen

Markten Soort markt(en): toeristen/souvenir Locatie van de markt(en): Dagelijks is er een toeristenmarkt nabij het Grand Lido Negril hotel.

Sport

Golfen is in Negril zelf niet mogelijk, maar wel in de directe omgeving. Sporten: voetbalveld, fitness, (beach) volleybal en paardrijden

Watersporten Negril biedt vele mogelijkheden op het gebied van watersport. Wat dacht u van een spannende duik in de onderwaterwereld of een rustig tochtje op de waterfiets?

Watersporten: waterskien, jetskien, waterscooter, parasailen, waterfietsen, kano/kayak, banana/tube en snorkelen Overige watersporten in Negril: Rafting, vistochten

Stranden

De prachtige, elf kilometer lange, kustlijn van Negril is opgedeeld in twee stranden.

Transport en verhuur

Bereikbaarheid Soorten openbaar vervoer: minibusvervoer en taxivervoer

Verhuurmogelijkheden: autohuur, motorhuur, mountainbikehuur en scooterhuur

Uitgaan en activiteiten

Amusementhal, Internetcafe, Vuurtoren, glasbodemboot, mountainbiketocht met gids, Royal Palm Reservaat

Praktische zaken

Postkantoor aanwezig, telefooncellen aanwezig en In Negril is een wisselkantoor aanwezig. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis ligt in Savanna-La-Mar.

In Negril is een wisselkantoor aanwezig. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis ligt in Savanna-La-Mar.