Vakantie naar Montego Bay

Wij hebben de beste en meest voordelige zonvakanties naar Montego Bay voor u geselecteerd. Heerlijk relaxen op het strand, wegdromen bij het geluid van de zee, de wuivende palmen en de warmte van de zon. Voor veel mensen betekent een zonvakantie ultiem genieten en ontspannen. Vier uw zonvakantie in Montego Bay in een luxe vijfsterrenhotel direct aan het strand gelegen of in een leuk appartement in het centrum. Van een romantische zonvakantie onder de zon tot actieve en culturele zonvakanties, bij ons vindt u het allemaal.

Algemene informatie over Montego Bay

Montego Bay, kortweg Mobay, is de hoofdstad van de provincie St. James en is na Kingston de grootste plaats op Jamaica. Ondanks dit heerst hier wel nog de typische relaxte, jamaicaanse sfeer. De plaats heeft met zijn mooie witte stranden, helder blauwgroene zee, bruisende uitgaansleven en vele watersportmogelijkheden alle ingrediƫnten voor een heerlijke vakantie. Montego Bay bestaat uit twee delen: Downtown en de Hip Strip. Downtown is hoofdzakelijk gericht op de lokale bevolking, terwijl de Hip Strip zeer toeristisch is. De mooie stranden liggen aan de Hip Strip, evenals de (taxfree)winkels, de uitgaansgelegenheden, de accommodaties en het vliegveld. Voor de kust van Montego Bay, in het Montego Bay Marine Park, ligt een beschermd koraalrif.

Eten & Drinken

Restaurants De eetgelegenheden in Montego Bay bieden een zeer gevarieerd aanbod aan gerechten.

Locatie van de restaurants: De restaurantjes liggen aan de Hip Strip, in Downtown en verspreid over de plaats. Soorten restaurants: Italiaans, Chinees, Japans, lokale keuken, fastfood, grill en vis

Bars & cafe’s Locatie bars: Aan de Hip Strip liggen zowel eenvoudige als luxe bars. Soort bar(s): live muziek, discobar en cocktail

Shoppen

Locatie van de winkels: De winkels liggen in de Hip Strip, in Donwntown en verspreid over de plaats.

Soorten winkels in Montego Bay: toeristen/souvenir, kleding, juwelier/sieraden, supermarkt/levensmiddelen en winkels gericht op lokale bevolking Taxfree winkels, boekwinkels

Markten Soort markt(en): toeristen/souvenir Locatie van de markt(en): Dagelijks is er een toeristenmarkt aan de rand van Downtown.

Sport

Hoewel Montego Bay wereldberoemd is vanwege het golfen, is het Montego Bay zelf niet mogelijk. In de directe omgeving liggen echter wel drie banen waar regelmatig wedstrijden op wereldniveau gespeeld worden.

Sporten: tennis, fitness, (beach) volleybal en paardrijden

Watersporten: windsurfen, waterskien, jetskien, duikschool, parasailen, waterfietsen, kano/kayak, banana/tube en snorkelen

Overige watersporten in Montego Bay: Diepzeevissen

Stranden

De mooie, witte stranden van Montego Bay liggen aan een heldere, blauwgroene zee. Een aantal stranden is voor iedereen toegankelijk, terwijl andere prive zijn.

Transport en verhuur

Bereikbaarheid Soorten openbaar vervoer: metrovervoer en taxivervoer

Uitgaan en activiteiten

Natuurliefhebbers moeten zeker een bezoek brengen aan het Montego Bay Marine Park. Hier treft men veel flora en fauna aan, maar ook koraalriffen en mangroves.

Amusementhal, Bioscoop, Boottochten, Internetcafe, Aquasol Theme Park

Overige praktische zaken

Postkantoor aanwezig, VVV aanwezig, telefooncellen aanwezig en In Montego Bay is een wisselkantoor aanwezig.

In Montego Bay is een wisselkantoor aanwezig.